Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Fenzi Le Chel Fresh balsam perfumowany 200ml
Opis
Fenzi Le Chel Fresh balsam perfumowany 200ml
Opis:
Wyjątkowo odżywczy balsam do ciała powstał w oparciu o kompleks składników aktywnych, które pielęgnują i nadają zdrowy wygląd skórze. Produkt sprawia, że skóra staje się miękka i odpowiednio nawilżona, nie pozostawia tłustego filmu.
Łagodny, luksusowy i odżywczy. Zapewnia skórze codzienną pielęgnację.
Przepiękny, estetyczna tuba, szczelnie zamknięta w trosce o higienę produktu. Obrazowana zgodnie z linią naszych perfum. Wszystko utrzymane we właściwej kolorystyce, misternie dopracowane w szczegółach.
Kompleks składników aktywnych pielęgnuje i nadaje zdrowy wygląd skórze. Formuła balsamu zawiera kwas hialuronowy, idealny składnik do nawilżania ciała, wiąże wodę w naskórku, poprawia elastyczność. Ekstrakt z żeń-szenia, przeciwutleniacz, stanowi cenne źródło polisacharydów, działa przeciwstarzeniowo. Masło shea poprawia kondycję skóry, zmiękcza ją i wygładza. Witamina E chroni komórki przed wolnymi rodnikami. Perfumowany balsam do ciała został skomponowany na bazie odżywczych olejów arganowym i jojoba, które redukują uczucie suchości i ściągnięcia skóry. Staje się ona miękka i odpowiedni nawilżona, pozostawiając aksamitną gładkość.
Poza niezaprzeczalnymi wartościami kojącymi naszą skórę, balsam charakteryzuje się niespotykanymi walorami zapachowymi, które towarzyszą nam długo po aplikacji. Uwodzi zmysły i hipnotyzuje. Wnika w głąb skóry nadając uczucie miękkości, odżywienia i nawilżenia. Pozostawia na skórze trwały, dyskretny zapach. Zapewnia skórze codzienną pielęgnację i pozwala napawać się ulubionym zapachem. Dzięki temperaturze ciała odczuwamy najsubtelniejsze, skrywane nuty zapachowe. Trwała i delikatna formuła doskonale się rozprowadza, pozostawiając film chroniący skórę przed nadmierną utratą wody. Daje uczucie komfortu, ale i wytworności. Przedłuża zmysłowe doznania zapachowe. To idealne uzupełnienie perfum z tej samej linii.